Nieuws

The Gift

The Gift - Patty Harpenau

€ 17,95Iedereen wordt geboren met een eigen unieke gave, The Gift, die je kunt ontwikkelen tot een individueel talent.
The Gift helpt op nuchtere wijze antwoord te vinden op de vragen ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat wil ik?’ en reikt instrumenten aan om het leven optimaal te leven. Inspirerend en spiritueel, maar ook werkbaar en concreet.
 
The Gift geeft – door middel van een aantal simpele stappen – antwoord op de vraag wat JIJ van je eigen leven verlangt, wat JOUW ambitie is en wat JOU gelukkig maakt; The Gift is, kortom, een levensstijl die perfect in deze tijd past. Accepteer niet dat je leven een zesje of een mager zeventje is, maar ga voor de TIEN!
  
Is jouw gave ‘communicatie’? Dan laat The Gift je zien hoe je deze kunt ontwikkelen tot het talent om mensen met elkaar te laten praten; beroepsmatig pas je dan goed in een groep, want je bent een echte teamworker. Of weet je dat jouw gave ‘zorg’ is? Met The Gift kun je deze gave ontwikkelen tot het talent om voor andere mensen te zorgen en wellicht past een baan in de gezondheidszorg het best bij jou.
 Categorie:Lifestyle

ISBN: 978 90 4520 183 2

Aantal Pagina's: 152

Uitvoering: Gebonden


We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer